Stäng
Stäng
product.title
Spara som favorit
Se favoriter på mobilen och datorm
Skapa ett gratis konto för att se dina favoriter både på mobilen och din dator
Skapa ett gratis konto Se dina favoriter
Framsida
Produkter
Racketrådgivare Presentkort Paketerbjudanden Outlet
Guider & inspiration
Hjälp
Racket Se allt inom Racketrådgivare Nyheter Erbjudanden

Racketrådgivare

Hitta rätt racket för dig.

Starta test
Racketar Se allt inom Forza RS Padel Siux Varlion Volt Paketerbjudanden För kvinnor Kontroll Allround Power 2024 modeller Final sale
ZERV Se allt inom Street Vectro Spyro
Adidas Se allt inom Cross IT Series Adipower Lite Series Adipower Series Metalbone Series
Babolat Se allt inom Veron Vertuo Viper
Bullpadel Se allt inom Performance Proline
Dunlop Se allt inom Pro
Head Se allt inom Gravity Series Radical Series Extreme Series Speed Series Flash Series Zephyr Series
Nox Se allt inom Future Series Advance Series Luxury Series
Starvie Se allt inom Premium Line Star Line Universe Line
Wilson Se allt inom Accent Series Carbon Force Series Bela Series Blade Series Pro Staff Series
Junior Se allt inom ZERV Bullpadel Head Wilson
Form
Rund Dropp Diamant Hybrid
Nivå
Erfaren Lätt erfaren Motionär Nybörjare Tävlingsspelare Ungdomsspelare
Väskor Se allt inom Adidas Babolat Bullpadel Head Nox Starvie Volt Wilson
Head

Se alla väskor från Head

Väskor Se allt inom Adidas Babolat Bullpadel Head Nox Starvie Volt Wilson
Skor Se allt inom Junior skor
Babolat

Se alla skor från Babolat

Herr skor Se allt inom Adidas Asics Babolat Bullpadel Head Joma K-Swiss Lacoste Mizuno Wilson
Dam skor Se allt inom Adidas Asics Babolat Bullpadel Head K-Swiss Lacoste Mizuno Wilson
Skor Se allt inom Junior skor
Babolat

Se alla skor från Babolat

Kläder Se allt inom
Babolat

Se det stora utbudet från Babolat

T-shirt/Piké Se allt inom Junior
Herr Se allt inom ZERV Adidas Babolat Bullpadel Fila Head Lacoste Nox Osaka Vibor-A Wilson
Dam Se allt inom ZERV Adidas Babolat Bullpadel Fila Head Lacoste Nox Osaka Wilson
Shorts Se allt inom Junior
Herr Se allt inom ZERV Adidas Babolat Bullpadel Fila Head Lacoste Nox
Dam Se allt inom Adidas Bullpadel Head Lacoste Wilson
Kjolar Se allt inom Junior
Dam Se allt inom ZERV Head Adidas Babolat Bullpadel Fila Lacoste Nox Osaka Wilson
Klänningar Se allt inom Head Adidas Lacoste Wilson Junior
Träningsoveraller Se allt inom Tights Junior
Jackor Se allt inom Herr Dam
Huvtröja Se allt inom Herr Dam
Byxor Se allt inom Herr Dam
Strumpor Se allt inom ZERV Adidas Babolat Head Lacoste Mizuno Wilson
Kläder Se allt inom
Bollar Se allt inom Paketerbjudanden ZERV Babolat Head Nox Siux Wilson
Wilson

Se alla bollar från Wilson

Bollar Se allt inom Paketerbjudanden ZERV Babolat Head Nox Siux Wilson
Tillbehör Se allt inom Diverse Fodral Handdukar Keps/Solskärm Ramskydd Redskap Sportvårdsprodukter Svettband/Pannband Vattenflaskor
Grepplindor Se allt inom Babolat Bullpadel Head Nox Toalson Tourna Wilson
Tillbehör Se allt inom Diverse Fodral Handdukar Keps/Solskärm Ramskydd Redskap Sportvårdsprodukter Svettband/Pannband Vattenflaskor
Varumärken Se allt inom
Babolat

Se allt från Babolat

4on Se allt inom 4on Tillbehör
Adidas Se allt inom Adidas Kläder Adidas Racketar Adidas Skor Adidas Tillbehör Adidas Väskor
Asics Se allt inom Asics Skor
Babolat Se allt inom Babolat Bollar Babolat Kläder Babolat Racketar Babolat Skor Babolat Tillbehör
Bullpadel Se allt inom Bullpadel Väska Bullpadel Kläder Bullpadel Racketar Bullpadel Skor Bullpadel Tillbehör
Constrictor Se allt inom Constrictor Tillbehör
Dunlop Se allt inom Dunlop Racketar
Forza Se allt inom Forza Skor Forza Racketar
Fila Se allt inom Fila Kläder
Head Se allt inom Head Bollar Head Kläder Head Racketar Head Skor Head Tillbehör Head Väskor
Joma Se allt inom Joma Skor
K-Swiss Se allt inom K-Swiss Skor
Lacoste Se allt inom Lacoste Skor Lacoste Kläder Lacoste Tillbehör
Mizuno Se allt inom Mizuno Skor
Mueller Se allt inom Mueller Tillbehör
Nox Se allt inom Nox Bollar Nox Kläder Nox Racketar Nox Tillbehör Nox Väskor
Ortho Movement Se allt inom Ortho Movement Tillbehör
Osaka Se allt inom Osaka Kläder
RS Padel Se allt inom RS Padel Racketar RS Padel Tillbehör
Siux Se allt inom Siux Bollar Siux Racketar
Starvie Se allt inom Starvie Racketar Starvie Tillbehör Starvie Väskor
Toalson Se allt inom Toalson Tillbehör
Tourna Se allt inom Tourna Tillbehör
Tretorn Se allt inom Tretorn Tillbehör
Varlion Se allt inom Varlion Racketar
Vibor-A Se allt inom Vibor-A Kläder
Volt Se allt inom Volt Racketar Volt Väskor
Wilson Se allt inom Wilson Bollar Wilson Kläder Wilson Racketar Wilson Skor Wilson Tillbehör Wilson Väskor
ZERV Se allt inom ZERV Bollar ZERV Kläder ZERV Racketar ZERV Tillbehör
Varumärken Se allt inom
Guider Se allt inom Padelracket rådgivare Guide - Padelracket Guide - Bollar Guide - Väskor Guide - Skor Guide - Serve 3 tips - Racketar Guide - Underhåll Guide - Utskiftning Guide till Asics padelskor
Padelracket rådgivare

Vilken padelracket ska jag välja?

Om padel Se allt inom Head Gravity Pro Nordic Edition x Daniel Windahl Padelskor - varför är det viktigt? Padelracket för kvinnor Hur länge håller en padelracket? Vad är padel? Här är den ultimata guiden Padelbanor i Sverige 5 saker som gör dig redo för din padelmatch Padel: Utomhus vs inomhus Optimera spelet på banan och se ut som Bela: Därför ska du köpa padelkläder!
Hjälp och kontakt Köpvillkor Personuppgiftspolicy FAQ Prismatch Snabb leverans Orderstatus Reklamation Returer Presentkort Rabattkoder
Om oss Personuppgiftspolicy
LAGERUTFÖRSÄLJNING Se allt inom Racketar
LAGERUTFÖRSÄLJNING Se allt inom Racketar
SUMMER SALE Se allt inom
SUMMER SALE Se allt inom
MID SEASON SALE Se allt inom
MID SEASON SALE Se allt inom
BLACK NOVEMBER Se allt inom
BLACK NOVEMBER Se allt inom
SINGLES DAY Se allt inom Tillbehör
SINGLES DAY Se allt inom Tillbehör
BLACK FRIDAY Se allt inom Racketar Tillbehör
BLACK FRIDAY Se allt inom Racketar Tillbehör
Julklappar Se allt inom Adventspresenter Presentkort För barn
Till honom Se allt inom 0 - 400 kr. 400 – 700 kr. 700 – 1500 kr. 1500+ kr.
Till henne Se allt inom 0 - 400 kr. 400 – 700 kr. 700 – 1500 kr. 1500+ kr.
Julklappar Se allt inom Adventspresenter Presentkort För barn
JANUARI REA Se allt inom
JANUARI REA Se allt inom
FÖDELSEDAG Se allt inom
FÖDELSEDAG Se allt inom
PÅSK Se allt inom
PÅSK Se allt inom
REA Se allt inom
REA Se allt inom
Outlet Se allt inom Racketar Tillbehör Väskor Skor Kläder
Outlet Se allt inom Racketar Tillbehör Väskor Skor Kläder
Har du några frågor?
Tlf:
  • Dina sökningar
  • Populära sökningar Sökförslag
Förslag
Produkter
Innehåll
ERBJUDANDE - Spara minst 20% på ALLT Bullpadel - Upphör på tisdag kl 23:59
Framsida

Personuppgiftspolicy

  1. GENERELLT
    1. Denna personuppgiftspolicy vidrörande behandling av personuppgifter beskriver hur PadelXpert samlar in och behandlar uppgifter om dig.
    2. Personuppgiftspolicyn är gällande för personuppgifter du förser oss med, eller som vi samlar in via PadelXperts hemsida, www.padelxpert.se.
    3. PadelXpert är dataansvarig för dina personliga uppgifter. Har du frågor, invändningar eller andra kommentarer kring vår personuppgiftspolicy ber vi dig vänligen kontakta oss via kontaktuppgifterna skrivna under punkt 8 i denna personuppgiftspolicy.
       
  2. PADELXPERTS INSAMLING AV DINA PERSONUPPGIFTER
    1. Vilka personuppgifter samlar vi in till vilket syfte?
      1. När du besöker vår hemsida PadelXpert.se samlar vi automatiskt in uppgifter om dig – det kan t.ex. vara vilken webbläsare du använder, din IP-adress, dina söktermer på hemsidan samt information om din dator med syfte att förbättra upplevelsen för dig på vår hemsida.
      2. När du köper en produkt hos oss så samlar vi in uppgifter om dig. Det innefattar namn, adress, e-mailadress, telefonnummer. Därutöver sparar vi även information om vilka produkter du köper och eventuellt har returnerat med syfte att kunna leverera produkter till dig samt för att uppfylla våra krav på bokföring.
      3. När du upprättar en profil eller genomför ett köp så har du möjlighet att välja huruvida du önskar att ta emot nyhetsmail från oss. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet – antingen via hemsidan eller länken som finns längst ner i den marknadsföring du tar emot.
    2. Vad är den underlaget för insamlingen?
      1. Insamlingen av uppgifter är nödvändig för att vi ska uppfylla våra intressen och förbättra kundupplevelsen på PadelXpert för just dig, samt erbjuda dig relevanta erbjudanden.
  3. ANVÄNDNING AV DATABEHANDLARE
    1. Vi använder externa företag för att bland annat upprätthålla den tekniska driften av PadelXpert. Våra leverantörer bistår oss bl.a. med att genomföra målinriktad marknadsföring, härunder re-marketing, förbättring av vår hemsida och hanterar dina recensioner av våra produkter. Dessa företag är databehandlare och behandlar data som vi är dataansvariga för, under våra instruktioner. Databehandlare får inte behandla eller använda data i annat syfte än att uppfylla avtalet med oss och omfattas av sekretess.
    2. En av dessa databehandlare, Google Analytics (Google Inc.), är etablerade i USA. De nödvändiga garantierna för överföring av data till USA är säkrat genom databehandlarens EU-US Privacy Shield. En kopia av certifieringen kan läsas här: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
       
  4. DINA RÄTTIGHETER
    1. Med syfte att skapa transparens kring behandlingen av dina data ska vi som dataansvarig upplysa dig om dina rättigheter.
    2. Rätt till insyn
      1. Du har alltid rätt till att skriftligt begära information från oss kring vilka uppgifter vi har registrerat om dig, vilket syfte registreringen tjänar samt vilka eventuella mottagare av dina uppgifter är, samt upplysningar om hur vi har samlat in dina uppgifter.
    3. Rätt till korrigering
      1. Du har rätt till att få felaktiga uppgifter vi har registrerade om dig korrigerade. Om du uppmärksammar ett fel i de uppgifter vi har registrerat om dig kan du kontakta oss skriftligt och kräva att vi ändrad detta. Du kan kontakta oss via vår e-post: kundservice@padelxpert.se.
    4. Rätt till radering
      1. Du har i vissa tillfällen rätt till att få vissa eller alla dina personuppgifter raderade av oss. I det tillfälle behandling av dina personuppgifter är nödvändig för att uppfylla rättsliga krav och bokföringskrav behöver vi inte radera dina personuppgifter.
    5. Rätt att begränsa behandlingen till bevaring
      1. Du har i vissa tillfällen rätt att begränsa den behandling vi gör med dina personuppgifter till endast bevaring, om du menar att de personuppgifter vi har registrerat om dig är felaktiga.
    6. Rätt till dataportabilitet
      1. Du har rätt till att få dina personliga uppgifter utlevererade och flyttade till en annan dataansvarig när vi har samlat in dina personuppgifter i förbindelse med exempelvis ett köp hos oss.
    7. Rätt till att invända
      1. Du har när som helst rätt till att av särskilda anledningar invända mot vår behandling av dina data som vi samlar in för att förbättra hemsidans funktioner.
      2. Om du invänder mot behandlingen har vi inte längre lov till att fortsätta behandla dina uppgifter såvida vi inte av rättsliga orsaker måste göra det.
    8. Rätt till att klaga
      1. Du har alltid rätt till att lämna in klagomål till Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm angående vår behandling av dina personuppgifter.
         
  5. RADERING AV PERSONDATA
    1. Såvida du inte använder vår hemsida under 1 års tid kommer vi automatiskt radera de uppgifter vi har registrerat om dig såvida vi inte har lagmässiga krav att uppfylla som kräver att vi sparar dina uppgifter i längre tid (t.ex. bokföringslagen som kräver lagring i 5 år).
    2. Uppgifter som vi har samlat in i förbindelse med att du har gett ditt samtycke till att vi får skicka marknadsföring via e-mail, sms och post, raderar vi i det tillfälle att du återkallar tillbaka ditt samtycke, såvida vi inte har rätt till att fortsätta behandlingen.
       
  6. SÄKERHET
    1. Vi har genomfört nödvändiga organisatoriska och tekniska säkerhetsåtgärder för att skydda personuppgifter oavsiktligt eller olagligt raderas, offentliggörs eller förringas eller hamnar hos obehöriga eller missbrukas.
    2. Endast medarbetare med ett reellt behov för tillgång till personuppgifter för att kunna utföra deras arbete, har tillgång till dessa.
  7. COOKIES
    1. PadelXpert använder cookies för att kunna ge användaren den bästa möjliga upplevelsen på hemsidan. En cookie är en fil som sparas på den enhet du använder och kan innehålla information som samlas in från hemsidan.
    2. Cookies används av flera olika syften: för att få sidan att fungera, för att optimera hemsidan så vi kan ge användaren den allra bästa upplevelsen, till trafikanalys samt målinriktad marknadsföring. En del av användningen av cookies innebär att vi analyserar och förbättrar vår upplevelse.
    3. Du kan alltid förhindra att cookies sparas på din enhet. På moderna webbläsare som Google Chrome, Safari och Firefox är inställningen satt på att spara cookies automatiskt. Du behöver därför inte göra något för en ständigt förbättrad upplevelse. Önskar du däremot att din webbläsare inte sparar cookies så kan du i dina inställningar slå av denna inställning. Väljer du ifrån cookies kan vi inte garantera den bästa upplevelsen, och du kan vid några tillfällen uppleva att hemsidan inte fungerar optimalt.
  8. KONTAKTUPPGIFTER
    1. PadelXpert är dataansvarig för de personuppgifter som samlas in via vår hemsida.
    2. Om du har frågor, invändningar eller kommentarer till denna personuppgiftspolicy kan du kontakta oss via vår e-post: kundservice@padelxpert.se.
  9. ÄNDRINGAR I INTEGRITETSPOLICYN
    1. Vi har rätt till att göra ändringar i denna personuppgiftspolicy när som helst. I det tillfälle ändringar förekommer blir du informerad om detta vid ditt nästa besök på hemsidan.
    2. Accepterar du inte den ändrade policyn kan du inte fortsatta att använda PadelXpert, och dina personuppgifter kan raderas.
Stäng

Behöver du hjälp?

Mail
Kundservice

Du är även välkommen att skicka ett mail till: kundservice@padelxpert.se

Vi svarar på ditt mail inom 24 timmar på vardagar.