Stäng
Stäng
product.title
Spara som favorit
Se favoriter på mobilen och datorm
Skapa ett gratis konto för att se dina favoriter både på mobilen och din dator
Skapa ett gratis konto Se dina favoriter
Framsida
Produkter
Racketrådgivare Presentkort Paketerbjudanden Outlet
Guider & inspiration
Hjälp
Racket Se allt inom Racketrådgivare Nyheter Erbjudanden

Racketrådgivare

Hitta rätt racket för dig.

Starta test
Racketar Se allt inom Fila Enebe Forza Vibor-A Junior
Adidas Se allt inom Adipower Lite Series Adipower Series Essnova Carbon 3.0 Series Metalbone Series RX Series
Babolat Se allt inom Veron Vertuo Viper
Bullpadel Se allt inom Performance Proline
Drop Shot Se allt inom Ambition Be One LCP Pro Competition Pro Power
Dunlop Se allt inom Intensive Performance Pro Team
Head Se allt inom Delta Series Gamma Series Zephyr Series
Nox Se allt inom Ultra Light Series Luxury Series World Padel Tour (WPT) Series
Osaka Se allt inom Deshi Vision Vision Pro
RS Padel Se allt inom Cobra Series x-Series z-Series
Starvie Se allt inom Discover Line Premium Line Star Line Universe Line
Varlion Se allt inom Black Line Pro Line Summum Line
Wilson Se allt inom Bela Series Blade Series Pro Staff Series Ultra Series
ZERV Se allt inom Street Vectro Hunter Spyro
Form
Diamant Dropp Hybrid Rund
Nivå
Erfaren Lätt erfaren Motionär Nybörjare Tävlingsspelare Ungdomsspelare
Se alt i Väskor Adidas Babolat Bullpadel Drop Shot Dunlop Enebe Fila Forza Head Nox Osaka RS Padel Starvie Varlion Vibor-A Wilson ZERV
Head

Se alla väskor från Head

Se alt i Väskor Adidas Babolat Bullpadel Drop Shot Dunlop Enebe Fila Forza Head Nox Osaka RS Padel Starvie Varlion Vibor-A Wilson ZERV
Skor Se allt inom Junior skor
Asics

Se alla skor från AsicsHead

Dam skor Se allt inom Adidas Asics Babolat Bullpadel Drop Shot Forza Head K-Swiss Mizuno Nike Nox Wilson
Herr skor Se allt inom Adidas Asics Babolat Bullpadel Forza Head K-Swiss Mizuno Nox Osaka Wilson
Skor Se allt inom Junior skor
Asics

Se alla skor från AsicsHead

Se alt i Kläder
Adidas T-shirtar

Se det stora utbudet av t-shirtar från Adidas

T-shirt/Piké Se allt inom Junior
Dam Se allt inom Adidas Babolat Bullpadel Forza Head Lacoste Nike Nox Royal Padel Wilson ZERV
Herr Se allt inom Adidas Babolat Bullpadel Forza Head Lacoste Nike Nox Royal Padel RS Padel Vibor-A Wilson ZERV
Shorts Se allt inom Junior
Dam Se allt inom Lacoste Head Adidas Forza Nike Wilson ZERV
Herr Se allt inom Head Adidas Babolat Bullpadel Forza Lacoste Nike Nox RS Padel Vibor-A Wilson ZERV
Kjolar Se allt inom Junior
Dam Se allt inom Head Adidas Babolat Bullpadel Forza Lacoste Nike Nox Royal Padel Wilson ZERV
Klänningar Se allt inom Adidas Forza Junior Nike Wilson
Träningsoveraller Se allt inom Junior
Dam Se allt inom Bullpadel Forza Head RS Padel Wilson ZERV
Herr Se allt inom Adidas Babolat Bullpadel Forza Head Lacoste Nike RS Padel Vibor-A Wilson ZERV
Strumpor Se allt inom Adidas Babolat Bullpadel Forza Head Lacoste Nike
Se alt i Kläder
Se alt i Bollar Fila Play & Stay bolde Adidas Babolat Båstad Bollen Bullpadel Drop Shot Dunlop Forza Head Nox Osaka RS Padel Skumbollar Varlion Vibor-A Wilson ZERV
Babolat

Se alla bollar från Babolat

Se alt i Bollar Fila Play & Stay bolde Adidas Babolat Båstad Bollen Bullpadel Drop Shot Dunlop Forza Head Nox Osaka RS Padel Skumbollar Varlion Vibor-A Wilson ZERV
Se alt i Tillbehör Diverse Fodral Handdukar Keps/Solskärm Ramskydd Redskap Sportvårdsprodukter Svettband/Pannband Vattenflaskor
Grepplindor Se allt inom Fila Babolat Bullpadel Enebe Forza Head Nox Tourna Varlion Wilson ZERV
Se alt i Tillbehör Diverse Fodral Handdukar Keps/Solskärm Ramskydd Redskap Sportvårdsprodukter Svettband/Pannband Vattenflaskor
Se alt i Varumärken
Adidas

Se allt från Adidas

Adidas Se allt inom Adidas Bollar Adidas Kläder Adidas Racketar Adidas Skor Adidas Tillbehör Adidas Väskor
Asics Se allt inom Asics Skor
Babolat Se allt inom Babolat Bollar Babolat Kläder Babolat Racketar Babolat Skor Babolat Tillbehör
Båstad Bollen Se allt inom Båstad Bollar
Bullpadel Se allt inom Bullpadel Väska Bullpadel Bollar Bullpadel Kläder Bullpadel Racketar Bullpadel Skor Bullpadel Tillbehör
Drop Shot Se allt inom Drop Shot Bollar Drop Shot Racketar Drop Shot Skor Drop Shot Tillbehör Drop Shot Väskor
Dunlop Se allt inom Dunlop Bollar Dunlop Racketar Dunlop Väskor
Enebe Se allt inom Enebe Racketar Enebe Tillbehör Enebe Väskor
Formthotics Se allt inom Formthotics Tillbehör
Forza Se allt inom Forza Väskor Forza Skor Forza Bollar Forza Kläder Forza Racketar Forza Tillbehör
Fila Se allt inom Fila Bollar Fila Racketar Fila Tillbehör
Head Se allt inom Head Bollar Head Kläder Head Racketar Head Skor Head Tillbehör Head Väskor
K-Swiss Se allt inom K-Swiss Skor
Lacoste Se allt inom Lacoste Kläder Lacoste Tillbehör
Mizuno Se allt inom Mizuno Skor
Nike Se allt inom Nike Kläder Nike Skor Nike Tillbehör
Nox Se allt inom Nox Bollar Nox Kläder Nox Racketar Nox Skor Nox Tillbehör Nox Väskor
Osaka Se allt inom Osaka Bollar Osaka Racketar Osaka Skor Osaka Väskor
Royal Padel Se allt inom Royal Padel Kläder
RS Padel Se allt inom RS Padel Bollar RS Padel Kläder RS Padel Racketar RS Padel Tillbehör RS Padel Väskor
ShockOut Se allt inom ShockOut Tillbehör
Softee Se allt inom Softee Tillbehör
Starvie Se allt inom Starvie Racketar Starvie Tillbehör Starvie Väskor
Tourna Se allt inom Tourna Tillbehör
Tretorn Se allt inom Tretorn Tillbehör
Varlion Se allt inom Varlion Väskor Varlion Bollar Varlion Racketar Varlion Tillbehör
Vibor-A Se allt inom Vibor-A Bollar Vibor-A Kläder Vibor-A Racketar Vibor-A Tillbehör Vibor-A Väskor
Wilson Se allt inom Wilson Bollar Wilson Kläder Wilson Racketar Wilson Skor Wilson Tillbehör Wilson Väskor
ZERV Se allt inom ZERV Bollar ZERV Kläder ZERV Racketar ZERV Tillbehör ZERV Väskor
Se alt i Varumärken
Guider Se allt inom Padelracket rådgivare Guide - Padelracket Guide - Bollar Guide - Väskor Guide - Skor Guide - Serve 3 tips - Racketar Guide - Underhåll Guide - Utskiftning
Padelracket rådgivare

Vilken padelracket ska jag välja?

Om padel Se allt inom Hur länge håller en padelracket? Vad är padel? Här är den ultimata guiden Padelbanor i Sverige 5 saker som gör dig redo för din padelmatch Padelskor - varför är det viktigt? Padel: Utomhus vs inomhus Optimera spelet på banan och se ut som Bela: Därför ska du köpa padelkläder!
Hur länge håller en padelracket?

Hur länge håller en padelracket? - Få svaren här!

Padelskor. Varför är det viktigt?

Padelskor. Varför är det viktigt? Läs mer här.

Hjälp och kontakt Köpvillkor Personuppgiftspolicy FAQ Prismatch Snabb leverans Orderstatus Reklamation Returer Presentkort Rabattkoder Black Friday
Om oss Personuppgiftspolicy
Se alt i SUMMER SALE Racketar Väskor
Skor Se allt inom Dam Herr
Kläder Se allt inom Dam Herr Junior
Se alt i SUMMER SALE Racketar Väskor
Har du några frågor?
  • Dina sökningar
  • Populära sökningar Sökförslag
Förslag
Produkter
Innehåll
Nyheter från Bullpadel - Vertex 2022 - Se här
Framsida

Personuppgiftspolicy

  1. GENERELLT
    1. Denna personuppgiftspolicy vidrörande behandling av personuppgifter beskriver hur PadelXpert samlar in och behandlar uppgifter om dig.
    2. Personuppgiftspolicyn är gällande för personuppgifter du förser oss med, eller som vi samlar in via PadelXperts hemsida, www.padelxpert.se.
    3. PadelXpert är dataansvarig för dina personliga uppgifter. Har du frågor, invändningar eller andra kommentarer kring vår personuppgiftspolicy ber vi dig vänligen kontakta oss via kontaktuppgifterna skrivna under punkt 8 i denna personuppgiftspolicy.
       
  2. PADELXPERTS INSAMLING AV DINA PERSONUPPGIFTER
    1. Vilka personuppgifter samlar vi in till vilket syfte?
      1. När du besöker vår hemsida PadelXpert.se samlar vi automatiskt in uppgifter om dig – det kan t.ex. vara vilken webbläsare du använder, din IP-adress, dina söktermer på hemsidan samt information om din dator med syfte att förbättra upplevelsen för dig på vår hemsida.
      2. När du köper en produkt hos oss så samlar vi in uppgifter om dig. Det innefattar namn, adress, e-mailadress, telefonnummer. Därutöver sparar vi även information om vilka produkter du köper och eventuellt har returnerat med syfte att kunna leverera produkter till dig samt för att uppfylla våra krav på bokföring.
      3. När du upprättar en profil eller genomför ett köp så har du möjlighet att välja huruvida du önskar att ta emot nyhetsmail från oss. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet – antingen via hemsidan eller länken som finns längst ner i den marknadsföring du tar emot.
    2. Vad är den underlaget för insamlingen?
      1. Insamlingen av uppgifter är nödvändig för att vi ska uppfylla våra intressen och förbättra kundupplevelsen på PadelXpert för just dig, samt erbjuda dig relevanta erbjudanden.
  3. ANVÄNDNING AV DATABEHANDLARE
    1. Vi använder externa företag för att bland annat upprätthålla den tekniska driften av PadelXpert. Våra leverantörer bistår oss bl.a. med att genomföra målinriktad marknadsföring, härunder re-marketing, förbättring av vår hemsida och hanterar dina recensioner av våra produkter. Dessa företag är databehandlare och behandlar data som vi är dataansvariga för, under våra instruktioner. Databehandlare får inte behandla eller använda data i annat syfte än att uppfylla avtalet med oss och omfattas av sekretess.
    2. En av dessa databehandlare, Google Analytics (Google Inc.), är etablerade i USA. De nödvändiga garantierna för överföring av data till USA är säkrat genom databehandlarens EU-US Privacy Shield. En kopia av certifieringen kan läsas här: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
       
  4. DINA RÄTTIGHETER
    1. Med syfte att skapa transparens kring behandlingen av dina data ska vi som dataansvarig upplysa dig om dina rättigheter.
    2. Rätt till insyn
      1. Du har alltid rätt till att skriftligt begära information från oss kring vilka uppgifter vi har registrerat om dig, vilket syfte registreringen tjänar samt vilka eventuella mottagare av dina uppgifter är, samt upplysningar om hur vi har samlat in dina uppgifter.
    3. Rätt till korrigering
      1. Du har rätt till att få felaktiga uppgifter vi har registrerade om dig korrigerade. Om du uppmärksammar ett fel i de uppgifter vi har registrerat om dig kan du kontakta oss skriftligt och kräva att vi ändrad detta. Du kan kontakta kundservice@padelxpert.se
    4. Rätt till radering
      1. Du har i vissa tillfällen rätt till att få vissa eller alla dina personuppgifter raderade av oss. I det tillfälle behandling av dina personuppgifter är nödvändig för att uppfylla rättsliga krav och bokföringskrav behöver vi inte radera dina personuppgifter.
    5. Rätt att begränsa behandlingen till bevaring
      1. Du har i vissa tillfällen rätt att begränsa den behandling vi gör med dina personuppgifter till endast bevaring, om du menar att de personuppgifter vi har registrerat om dig är felaktiga.
    6. Rätt till dataportabilitet
      1. Du har rätt till att få dina personliga uppgifter utlevererade och flyttade till en annan dataansvarig när vi har samlat in dina personuppgifter i förbindelse med exempelvis ett köp hos oss.
    7. Rätt till att invända
      1. Du har när som helst rätt till att av särskilda anledningar invända mot vår behandling av dina data som vi samlar in för att förbättra hemsidans funktioner.
      2. Om du invänder mot behandlingen har vi inte längre lov till att fortsätta behandla dina uppgifter såvida vi inte av rättsliga orsaker måste göra det.
    8. Rätt till att klaga
      1. Du har alltid rätt till att lämna in klagomål till Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm angående vår behandling av dina personuppgifter.
         
  5. RADERING AV PERSONDATA
    1. Såvida du inte använder vår hemsida under 1 års tid kommer vi automatiskt radera de uppgifter vi har registrerat om dig såvida vi inte har lagmässiga krav att uppfylla som kräver att vi sparar dina uppgifter i längre tid (t.ex. bokföringslagen som kräver lagring i 5 år).
    2. Uppgifter som vi har samlat in i förbindelse med att du har gett ditt samtycke till att vi får skicka marknadsföring via e-mail, sms och post, raderar vi i det tillfälle att du återkallar tillbaka ditt samtycke, såvida vi inte har rätt till att fortsätta behandlingen.
       
  6. SÄKERHET
    1. Vi har genomfört nödvändiga organisatoriska och tekniska säkerhetsåtgärder för att skydda personuppgifter oavsiktligt eller olagligt raderas, offentliggörs eller förringas eller hamnar hos obehöriga eller missbrukas.
    2. Endast medarbetare med ett reellt behov för tillgång till personuppgifter för att kunna utföra deras arbete, har tillgång till dessa.
  7. COOKIES
    1. PadelXpert använder cookies för att kunna ge användaren den bästa möjliga upplevelsen på hemsidan. En cookie är en fil som sparas på den enhet du använder och kan innehålla information som samlas in från hemsidan.
    2. Cookies används av flera olika syften: för att få sidan att fungera, för att optimera hemsidan så vi kan ge användaren den allra bästa upplevelsen, till trafikanalys samt målinriktad marknadsföring. En del av användningen av cookies innebär att vi analyserar och förbättrar vår upplevelse.
    3. Du kan alltid förhindra att cookies sparas på din enhet. På moderna webbläsare som Google Chrome, Safari och Firefox är inställningen satt på att spara cookies automatiskt. Du behöver därför inte göra något för en ständigt förbättrad upplevelse. Önskar du däremot att din webbläsare inte sparar cookies så kan du i dina inställningar slå av denna inställning. Väljer du ifrån cookies kan vi inte garantera den bästa upplevelsen, och du kan vid några tillfällen uppleva att hemsidan inte fungerar optimalt.
  8. KONTAKTUPPGIFTER
    1. PadelXpert är dataansvarig för de personuppgifter som samlas in via vår hemsida.
    2. Om du har frågor, invändningar eller kommentarer till denna personuppgiftspolicy kan du kontakta:

      PadelXpert
      Telefon: 0410-88 02 07
       E-mail: kundservice@padelxpert.se
  9. ÄNDRINGAR I INTEGRITETSPOLICYN
    1. Vi har rätt till att göra ändringar i denna personuppgiftspolicy när som helst. I det tillfälle ändringar förekommer blir du informerad om detta vid ditt nästa besök på hemsidan.
    2. Accepterar du inte den ändrade policyn kan du inte fortsatta att använda PadelXpert, och dina personuppgifter kan raderas.
Stäng

Behöver du hjälp?

Kontakta oss på:

+46 04 10 -8 8 02 0 7
Kundservice
Måndag - torsdag:09:00 – 17:00
Fredag:09:00 – 16:00
Mail

Du är även välkommen att skicka ett mail till: kundservice@padelxpert.se

Vi svarar på ditt mail inom 24 timmar på vardagar.